logo

Medi recenzije

Bakarno donje rublje odnosi se na pomoćnu metodu liječenja proširenih vena. Omogućuje vam ravnomjernu raspodjelu opterećenja na donjim udovima, što pomaže usporiti napredak bolesti..

p, blok citat 1,0,0,0,0 ->

Medicinska pletenina normalizira opterećenje i pritisak na posude zahvaćene varikoznim venama. To pomaže u održavanju pozitivnog učinka terapije. Također, ovi medicinski uređaji igraju važnu ulogu u prevenciji vaskularnih bolesti. Danas postoji nekoliko vrsta kompresijskih čarapa:

p, blok citat 2,0,0,0,0 ->

  • dokoljenke;
  • hula-hopke;
  • čarape;
  • čarape.

Morate paziti na svoje zdravlje ne samo tijekom bolesti, već i puno prije nego što se pojave prvi znakovi bolesti. Mnogi flebolozi u cijelom svijetu preporučuju nošenje kompresijskih čarapa u složenom liječenju proširenih vena. Izbor ove vrste posteljine također je važan, jer ne proizvodi svaka tvrtka kvalitetne proizvode..

str, blok citat 3,0,0,0,0 ->

Danas je njemačka tvrtka Medi Bayreuth lider na prodajnom tržištu. Ovaj proizvod poznat je u cijelom svijetu, vrlo je tražen, kako među medicinskim osobljem, tako i među pacijentima. Proizvode široku paletu pletiva, koja se koristi u plastičnoj i estetskoj kirurgiji, traumatologiji (ortoze, proteze itd.).

p, blok citat 4,0,0,0,0 ->

Koje su prednosti bakarnog kompresijskog donjeg rublja?
Razlikuju se u cijelom nizu pozitivnih kvaliteta. Područje pete i prstiju izrađeno je od izdržljive kopče koja ih čini izdržljivijima.

p, blok citat 5,0,0,0,0 ->

Kompresijske čarape Medi imaju silikonsku gumenu traku koja je meko učvršćena na nogama. Također, model se odlikuje prisutnošću čipke u gornjem dijelu, što je dobar ukras..

str, blok citat 6,0,0,0,0 ->

Suvremene tehnologije koje se koriste u procesu proizvodnje kompresijskog donjeg rublja - Clima Comfort - omogućuju pristup zraku nogama, što sprječava znojenje i održava ravnotežu vlage kože udova.

p, blok citat 7,0,0,0,0 ->

Također, inovativni sustav Clima Fresh pruža pojačani antimikrobni učinak i uklanja neugodne mirise. Visoka kvaliteta ovih proizvoda, za čiju se izradu koristi samo prirodni, hipoalergenski materijal.

str, blok citat 8,0,0,0,0 ->

Raznolikost pletenog donjeg rublja, kako za muškarce tako i za žene.

p, blok citat 9,0,0,0,0 ->

I što je najvažnije, pristupačne cijene, svaki pacijent može si priuštiti kvalitetan proizvod.

str, blok citat 10,0,1,0,0 ->

MEDI je neosporni lider na tržištu proizvoda, kako u pogledu kvalitete proizvoda, tako i dostupnosti za pacijente. Proučavajući opis proizvoda ovog ili onog proizvođača, mnogi ljudi imaju mišljenje da su svi dresovi isti i da ljudi plaćaju samo marku.

U stvari, to je daleko od slučaja, iako se većina kompresijskih čarapa gotovo ne razlikuje izvana, ali tijekom svog rada ispada da se međusobno jako razlikuju. Primjerice, ako usporedimo Medi proizvode s drugim jeftinijim proizvodima, ispada da se oni troše 2-3 puta duže u vremenu i uopće nisu podložni habanju..

p, blok citat 12,0,0,0,0 ->

O čemu govori ovaj članak:

Indikacije za uporabu kompresijskih odjevnih predmeta

Većina potrošača ne sumnja u kvalitetu MEDI proizvoda, ali moraju znati kada koje proizvode nositi, jer postoje proizvodi za prevenciju i liječenje. Razlikuju se u kompresiji.

str, blok citat 13,0,0,0,0 ->

Bakrene tajice za kompresiju mogu pripadati različitim razredima kompresijskog donjeg rublja. Prije nego što ih upotrijebite, obratite se svom liječniku i potražite savjet o odabiru i korištenju najoptimalnijeg modela proizvoda i njegove klase..

str, blok citat 14,0,0,0,0 ->

Ovo se donje rublje preporučuje za upotrebu kada pacijent otkrije znakove i simptome razvoja proširenih vena donjih ekstremiteta i kronične venske insuficijencije. Uz to, dresove ovog proizvođača trebale bi koristiti žene koje imaju preduvjete za razvoj proširenih vena, tijekom razdoblja rađanja djeteta i tijekom poroda..

p, blok citat 15,0,0,0,0 ->

Također, preporuke za upotrebu posteljine su:

str, blok citat 16,0,0,0,0 ->

  1. Tijekom razdoblja oporavka nakon fleboskleroznog liječenja ili operacije.
  2. Prisutnost tromboflebitisa površinskih vena.

Uz to, trebali biste koristiti kompresijske tajice prilikom otkrivanja znakova razvoja natečenosti donjih ekstremiteta.

Medi grupe proizvoda

Tvrtka nudi široku paletu robe s pristupačnom cijenom i osiguranjem kvalitete.

str, blok citat 18,0,0,0,0 ->

Pet je glavnih grupa proizvoda od bakra.

str, blok citat 19,0,0,0,0 ->

Mj-1 je linija proizvoda u kojoj i žene i muškarci mogu odabrati odgovarajuću vrstu pletiva. Ovi se proizvodi osjećaju ugodno i izgledaju dobro..

Mj-1 metropole je ženska linija kompresijskog donjeg rublja za proširene vene koja ima silikonsku elastičnu traku i prozirne tajice. Pletenina pripada prvoj klasi kompresije. Hulahopke imaju poseban push-up efekt koji ženske oblike čini privlačnijima. Ova grupa proizvoda neće ostaviti ravnodušnima više od jedne žene. Trošak proizvoda je 3209 rubalja.

str, blok citat 21,0,0,0,0 ->

Mj-1 metropole 2 crne su čipkaste čarape sa silikonskom elastičnom trakom koja ih meko i čvrsto učvršćuje na nozi. Pripadaju prvoj klasi kompresije. Cijena proizvoda je oko 3000 rubalja.

str, blok citat 22,0,0,0,0 ->

Tvorba Mj-1 namijenjena je lijepom spolu koji preferira klasiku. Kompresijske čarape prve klase s umetkom u obliku dijamanta, crne boje i silikonske elastičnosti. Cijena od 2900 rubalja.

str, blok citat 23,0,0,0,0 ->

Mj-1 cato crni je muški proizvod. Visine do koljena pripadaju drugoj klasi kompresije. Cijena od 2400 rubalja.

str, blok citat 24,0,0,0,0 ->

str, blok citat 25,0,0,0,0 ->

  • mediven elegance su dokoljena koja su prikladna i za muškarce i za žene. Proizvodi druge klase kompresije, koji koštaju od 3300 rubalja.
  • mediven plus su unisex proizvodi. Dokoljena imaju prvu klasu kompresije i otvoreni nožni prst. Savršeno skrivaju razne kožne nedostatke i povećane površinske vene. Tkanina sadrži nit s srebrnim ionima, što pomaže u uklanjanju neugodnih mirisa. Cijena od 4000 rubalja.
  • mediven comfort - hulahopke za proširene vene prve klase kompresije, za muškarce i žene. Prilično mekana vrsta proizvoda s prisutnošću lanolina. Cijena od 5800 rubalja.
  • duomed je ženska linija proizvoda koja je izvrsna za hladno vrijeme. Kompresijske čarape prve klase. Trošak - 3110 rubalja.
  • mediven forte - ženske čarape koje imaju stezanje u struku druge klase kompresije. Trošak - 5100 rubalja.

Pleteni limfni proizvodi predstavljaju dva proizvoda:

str, blok citat 26,0,0,0,0 ->

  1. Rukavice s otvorenim prstima druge klase kompresije - mediven sklad. Cijena - 3100 rubalja.
  2. Pribor za čireve Mediven do koljena ima rukave prve klase kompresije. Trošak - 3000 rubalja.

Recenzije pacijenata i liječnika o Medijevim proizvodima samo su pozitivne. Već je više od godinu dana lider na tržištu pletenina..

Kako odabrati bakreno kompresijsko donje rublje?

Postoji nekoliko pravila za odabir kompresijskih čarapa koja morate uzeti u obzir kada tražite potrebne proizvode..

Prvo morate uzeti u obzir razinu kompresije prikladnu za pacijenta, a tek onda odabrati vrstu donjeg rublja. Izbor stupnja kompresije može izvršiti samo flebolog

str, blok citat 29,0,0,0,0 ->

Također je važno uzeti u obzir kvalitetu proizvoda i materijal od kojeg je izrađen. Kvalitetno pleteno donje rublje obično je pamučno i ima silikonsku elastičnu traku (potrebno je da biste ga sigurno fiksirali).

str, blok citat 30,0,0,1,0 ->

Morate obratiti pažnju na razinu proširenih vena. Ako je ovo područje potkoljenice, tada će biti poželjna opcija kompresijskih čarapa.

str, blok citat 31,0,0,0,0 ->

Također morate provjeriti sa svojim liječnikom koja će veličina proizvoda biti optimalna..

Pravila za stavljanje kompresijskih čarapa

Za učinkovito liječenje, proizvod ovih proizvoda ne samo da treba pravilno odabrati, već i pravilno staviti.

str, blok citat 33,0,0,0,0 ->

Kako nositi kompresijske čarape? Liječnici daju brojne preporuke po tom pitanju..

str, blok citat 34,0,0,0,0 ->

Prvo, preporučuje se stavljanje čarapa (tajica, dokoljena) ujutro, jer do ručka ili kasno navečer na donjim udovima počinju se pojavljivati ​​otekline i puno je teže staviti ih.

str, blok citat 35,0,0,0,0 ->

Drugo, najbolje je to činiti dok ležite na krevetu. Zatim je potrebno posteljinu okrenuti iznutra, a zatim umetnuti nogu i zagladiti je po cijeloj površini od gležnja do koljena. To bi trebalo činiti glatkim pokretima, nagli pokreti mogu dovesti do puknuća i narušiti integritet tkiva.

str, blok citat 36,0,0,0,0 ->

Nekoliko se godina elastični proizvodi smatraju jednom od najboljih komplementarnih metoda za liječenje i prevenciju varikoznih vena..

p, blok citat 37,0,0,0,0 ->

Treba shvatiti da je ovom metodom terapije nemoguće potpuno se riješiti takve bolesti kao što su proširene vene. Ali sasvim je moguće poboljšati tijek bolesti i stanje žila udova..

p, blok citat 38,0,0,0,0 ->

Takav proizvođač kompresijskih čarapa, poput Medi, nudi razne mogućnosti donjeg rublja, kako za muškarce tako i za žene, po vrlo povoljnoj cijeni. Nije teško kupiti Medi proizvode, možete naručiti na službenim web stranicama tvrtke s predstavništvom u Rusiji.

str, blok citat 39,0,0,0,0 ->

Pravila za upotrebu kompresijskih čarapa opisana su u videozapisu u ovom članku..

p, blok citat 40,0,0,0,0 -> p, blok citat 41,0,0,0,1 ->

Medi kompresijske čarape - negativne povratne informacije

12. septembra 2011. kupio sam mediven kompresijske čarape Elegance od 2 stupnja kompresije u vrijednosti od 4094 rubalja 00 kopejki.
Ovaj proizvod je u jamstvu do 12.03.2012.
Ali nakon 1,5 mjeseca čarape čarapa izgubile su svojstva kompresije - čarape jednostavno padaju s bedara i ne stvaraju deklariranu kompresiju u gornjoj polovici proizvoda. Osim toga, pojavile su se zavojnice na peti i elastičnoj traci, takav proizvod izgleda strašno.
Otišao sam u trgovinu sa zahtjevom da mi vrate novac za neispravni predmet, dao čarape na pregled. Mjesec dana kasnije, u pismu sam obaviješten da je "kvar rezultat mehaničkih oštećenja koja su se dogodila tijekom rada". Istodobno, ovo pismo ne sadrži opis štete, datum pregleda i podatke o tvrtki koja je provela ispitivanje, postoji samo pečat i potpis pojedinog poduzetnika Bryksin S.A. (ovo je "vlasnik" trgovine na Kashirki).

Želim napomenuti da na području proizvoda nema mehaničkih oštećenja.
Svoj slučaj mogu dokazati neovisnim pregledom koji košta isto koliko i same čarape.
Istodobno, nema sigurnosti da će mi ta "šaraška" vratiti novac..

Morala sam nositi čarape nakon operacije. I tijekom pregleda (1 mjesec), u trgovini mi nisu dali ništa zauzvrat, morao sam kupiti još čarapa. I drugi su se ponašali poput prvih. Zaključak: životni vijek MEDI čarapa je 1 mjesec.
Čarape za 4 tisuće rubalja i tako loše kvalitete, šteta. Nikome ne savjetujem da kupuje MEDI kompresijske čarape.

Htio sam upisati knjigu žalbi u trgovini na Kaširki, ali dali su mi samo lažnu knjigu. Nije označavao kontakte voditelja i nije postojao pečat Odbora. Prodavač mi je rekao da u trgovini ne postoji nijedna druga knjiga žalbi.

Komentari

Inače, vidio sam na drugoj stranici (spr.ru, ako se ne varam) članak o izrađenim negativnim kritikama, gdje je, među ostalim žrtvama (i svim vođama u njihovim kategorijama), imenovan taj isti MEDI, a zaključak studije bio je jednostavan - da bi se konkurenti najviše utopili popularna marka jedini je izlaz ako je kvaliteta vlastitog proizvoda općenito neugodno za javno prikazivanje (to jest, web mjesto s recenzijama). Stoga se bolje posavjetujte s onima koje osobno poznajete, ovdje je čitava močvara plaćenih botova))

Nisam koristila MEDI čarape, kupila sam ga u salonu na adresi Kashirskiy 23, 19.09.13. Stoga ne mogu ništa drugo reći o kvaliteti, ali usluga u ovom salonu je izvrsna! Samo sam ušao pogledati i otišao s kupnjom. Poslužili su me i savjetovali prodavačica Olya i menadžerica Lena - djevojke su susretljive, kompetentne, strpljive i sve detaljno objašnjavaju, ovdje, kako kažu, ne želite, već kupujete. A ako je oglašavanje motor trgovine, tada su takvi prodavači majstori prodaje robe u ovoj trgovini. Čitam recenzije i dodajem svoje: Prije toga nosio sam čarape od SIGVARIS-a, ali njihove cijene iznose 2750 rubalja. jedna čarapa i bez popusta. Kupujem čarape s kopčom u struku i bez nožnog prsta. Ovdje nema elastične trake, koja je uvijek deformirana u čarapama svih tvrtki, a i puno je jednostavnija za oblačenje, ovdje je na svaku čarapu pričvršćen satenski nogarac i nožni prsti nisu poderani, nisu tamo, a prsti dišu. Probaj! Veliko hvala djevojkama i puno sreće u poslu i osobnim poslovima.!

U subotu sam s bolnom nogom kupio medijske čarape u Ufi u Lenjinovoj ulici za 4 tisuće 500 rubalja. Uvjerili su me da će mi se čarape držati za nogu, skinuli su mjere, vidjeli nogu. Jučer sam operirana i odmah prisiljena staviti čarapu. Zamislite sliku: nakon anestezije, rukujući se, stavljam ovo čudo od nanotehnologije i, o, užas, ne drže me za kuk, klize dolje. Čim nisam pritisnuo ovaj selikon, uopće mi se ne lijepi za kožu. Napokon, prodavač ortoped vidio mi je nogu, jer je znala za moju muku. Pa ipak, prevarila je i neće prihvatiti donje rublje. Čvrste laži.

U MEDI RUS-u radio je od 2006. do 2010. godine. Irina = Elena koja je ovdje napisala puno negativnih kritika i pozvala se na konkurente, a "Duremar" se čak i tada držao MEDI iz bilo kojeg razloga. Stoga, Irina = Elena, neiskrena si kad kažeš da te ne zanima stvaranje negativne slike o ovoj tvrtki. I tko vam to plaća?
Na tu temu mogu reći sljedeće: Kupio sam bakreni CT za suprugu i rodbinu dok sam i sam tamo radio (bio je relativno jeftin), tako da su svi bili zadovoljni kvalitetom. Što se tiče kvalitete, bakar i cigvarija približno su jednaki. Izaberite sebe.

Odvratne tajice. Štoviše, takav grad prodaju za tako ogromne svote novca. Kupio sam ga kako bih ga nosio ljeti po vrućini, - podmitio sam oglas da su tajice ovog proizvođača otporne na toplinu, navodno održavaju tjelesnu temperaturu, a prodavač je uvjeravao da im je vrlo ugodno na vrućini. Ispale su sve laži.... Nema ograničenja za moje ogorčenje. Na temperaturi od samo plus 20 stupnjeva. S. u tajicama je nepodnošljivo vruće i ne znoje se noge, već cijelo tijelo do korijena kose. Štoviše, hulahopke su uvijene u području koljena i vrlo su izrezane ispod koljena.

zdravo,
Kupio sam bakrene čarape - 2 para, 2 klase kompresije, malo udobnosti, drugo s rhinestonesom. Uzeo sam prvih 6 mjeseci, drugi na praznike koje sam nosio :), bio sam jako, jako zadovoljan kvalitetom i udobnošću nošenja: bez napuhavanja, bez rupa, bez kalemova,. Općenito, bila je potpuna sreća od nošenja bakrenih čarapa. Tada sam otišao i kupio nove čarape kako bih promijenio rok korištenja, ali sutradan je u rupama bila rupa. zatim drugi. Mislim zašto su takve stvari. Možda ga ne koristim ispravno. Još jednom pročitam upute i čini se da sve radi isto, ali s čarapama već nešto nije u redu. Otišao sam i kupio još jedan i bacio ih (cijena je 4 tisuće nešto od svakog para), a s novim parom sljedeći dan također postoji rupa. Stigao sam u trgovinu i tamo me se sjećaju kao redovnog kupca i napisali prijavu za pregled. Što je pokazalo da se radi o mehaničkim oštećenjima mojih ruku. Budući da sam na položaju i s rupama nekako nije baš pristojno hodati. Kupio sam kume i opet rupu. Razočaran sam u ovom dresu. Budući da nije preživio mjesec dana, ni mulj lažnih, ili je vrlo žalosno što proizvođač ne pazi na njegovu kvalitetu. Mislim da se takva kvaliteta ne može kupiti za takav novac. Ovo je kompletna postavka.

Medijske proizvode nosim 5 godina. Svi moji pokušaji da "uštedim novac" završili su povratkom u medij. Samo u srednjim tajicama jasno je značenje nošenja kompresijskih čarapa, bez težine u nogama i bez oteklina. Bez "zavojnica" i bez neslaganja na šavovima, iako je moja visina 186 cm.

Mislila sam si kupiti i čarape ove tvrtke, ali činilo mi se da su vrlo skupe. Pretražujući internet, naišao sam na web mjesto proizvođača Elestra. Kupio sam čarape, naručio bez čarape, donio s čarapom, ali ništa. Nosim ga par tjedana i zasad sam sretna. Raspon veličina potpuno je konzistentan, jednostavan za odabir. I protegnite se na dugim nogama do samog bedra. Savjetujem vam da pažljivije pogledate ovu tvrtku.

Malo sam se prevario. Valento je napisan na kutiji s proizvodom

Nosim tajice Plus i čarape Elegance. Plus izgleda sjajno, osjeća se lagano, ali malo grubo prema meni. Elegance čarape su izvrsne !! Provedeno cijelo jamstveno razdoblje. Elastika nije otpala, dobro se držala, ni rupe ni kuglice. a izgled je vrlo pristojan. Šteta što je garancija već izašla i počela se malo opuštati, chtoli oni. Sada sam kupila preventivne tajice ml1. U klasi kompresije Elegance 1 bilo je bolje letjeti avionom, noge me nisu boljele, ali preventivni su me iznevjerili, iako mi vjerojatno ovaj pritisak nije bio dovoljan, stoga me nisu spasili od bolova u nogama tijekom leta. I tako, kvaliteta Medi mi jako odgovara, samo će se koristiti ovaj brend.

Nosim tajice Mediven Elegance 2. stupnja kompresije koje koštaju gotovo 5 tisuća rubalja. već peti tjedan! Kupljeno u posebnom salonu u Sankt Peterburgu na ulici Degtyarniy. Koristim ga strogo prema uputama (perem ga, stavljam u rukavice).U prvom tjednu je bila rupa na mjestu zašivanja pete. U drugom su se tjednu iz nepoznatog razloga preko koljena pojavile dvije kuke - izašle su najlonske niti. Onda, pa, da, zakačio sam se za stolicu u uredu, ali obične tajice od 40 denica pukle bi od takvog zadovoljstva. Zakrpao sam ga, pokrio rubove lakom za nokte))) Trećeg tjedna tajice su bile jako rastegnute, a nabor za skupljanje ispod koljena, koji je od samog početka uzrokovao nelagodu, postao još gušći! Četvrtog tjedna pete su se počele brisati i davati čarape strijelama. Svaki dan kad prokletim, mažem rubove lakom - inače će se strelica početi širiti u širinu! Uz to, na gornjem, slobodnom dijelu tajica u području umetka za prepone ocrtane su višestruke strelice. OVO JE TAKO danas izgledam kao čudo u prokletim tajicama za 5 tisuća rubalja.))) Odvratna kvaliteta. Ne savjetujem.
Prelijeno za fotografiranje, ali ako netko sumnja, hoću.

Dobar dan! Ispričat ću vam svoje iskustvo. kupio elegans 1. kompresijske tajice. prvih dana nosio sam ga vrlo nadahnuto, jer izgledaju sjajno, poput običnih tajica, nitko nije primijetio da je dres medicinski (i uostalom, svi imaju unaprijed određeno mišljenje da bi trebali izgledati nekako drugačije). Ali nakon nekoliko dana primijetio sam trošenje čizama, iako na obične tajice nije bilo takvog učinka. Odnosno, ne možete nositi hulahopke uz suknju-haljinu, osim možda s istim čizmama, koje skrivaju ovu odjeću. Čizme su, inače, vrlo kvalitetne.
Pa, Bog ih blagoslovio s ogrebotinama, trpio sam ih, nosio sam ih ispod hlača, glavno je bilo da su ispunili svoju funkciju - noge su me prestale boljeti i oteknuti do kraja radnog dana. Ali nakon mjesec dana počeo sam primjećivati ​​da tkivo na području prstiju i peta postaje tanko, kao da je ravnomjerno istrošeno. Čekao sam rupu na palcu, ali na kraju, čekao sam rupu na peti (vrlo razočaravajuće. Ukupno 2 mjeseca. Općenito, to je ništa, možete je nositi, jer strelica ne ide, kompresija traje, ali očito je vrijedno ih pažljivije nositi - prstom kad je to moguće.
I također ću dodati o raspršenim šavovima iz prethodnih recenzija. Prilikom kupnje prodavač mi je pokazao šavove, pokazao na izbočene konce i rekao mi da ne povlačim zglob prstima prilikom povlačenja (bilo koji! I u području stopala i u području prepona), a posebno nije povlačio konce. Trudim se da ga uopće ne diram. Možda se i druge dame povuku samo ovako, uzmu zglob i povuku - i šav se razilazi. Pokušajte na to obratiti pažnju sljedeći put.

Pridružujem se vojsci ljudi nezadovoljnih kvalitetom Medija. Kako me ne bi optužili za promicanje drugih marki, jednostavno ću ih nazvati "jeftinijima". Prije kupnje Medija pročitao sam sve kritike na internetu, uključujući i ovdje, i rekao sam liječniku izravno: "Razumijem da se vraćate na bakar, nemam ništa protiv, ali tražim objektivno mišljenje." Liječnik se, međutim, uvrijedio i dugo me zbog bakra uvjeravao da je to najbolje. Kao poslušna djevojčica učinila sam sve kako je rekao liječnik. Otišao sam u središnji salon u Puškinskoj ulici, kupio najskuplju Medi Elegance, iako je ovo za mene jako velika količina, večere dulje od mjesec dana. Trebao je jedan dan. Ono što se promovira kao tanko prozirno prozračno pokazalo se gustim, neprozirnim i sablasno vrućim. Noge su mi bile toliko mokre od znoja da se boja na sandalama otopila, iako sam dok sam sjedio pokušavao izvaditi noge iz cipela. Gležnjaci su me počeli svrbjeti. Iritacija je započela ispod silikonske trake. U jeftinijim čarapama silikonska traka podijeljena je na dijelove, ali ovdje je jedna čvrsta. I bokovi su bili zategnuti gumicom tako da su boleli do sredine sljedećeg dana, iako su mjerenja obavljena u salonu i ja sam to dvaput provjerila. Pumpe za petama pojavile su se odmah nakon što su obule čizme, iako se na jeftinijim čarapama nije ništa pojavilo. Bez obzira na ispravnu kompresiju koju Medi ima, kako ih nosite? Sada nema povjerenja u liječnika.

Mislim da su vaše čarape ispale lažne. Medi ima izvrsnu kvalitetu. Kirurg flebolog, doktor znanosti, poznata osoba, rekao mi je da kupujem samo Medi ili Sigvaris. O ostalim tvrtkama rekao je da je to poput uspoređivanja dobrog stranog automobila sa starim Zaporozhetsom. Tj. Doći ćeš tamo, ali još uvijek ozlijediš noge, neće biti smisla! Zdravlje je važnije i skuplje od bilo čega drugog. Ne kupujte jeftinu pleteninu i izbjegavajte lažiranje. Pročitajte članke o tome kako razlikovati original od lažnog. Svoje bakrene čarape imam već 10 mjeseci, nažalost još nema mogućnosti za kupnju novih. I kao što su napisali u drugim recenzijama, šest mjeseci kasnije počele su se pojavljivati ​​rupe na petama i na drugim izbočenim mjestima na stopalu. Ali samo sam ih zašila. Kompresija se i dalje vrlo dobro drži. Usporedio sam: 2 dana sam hodao bez čarapa. bilo bi bolje da to nisam učinila, noge su mi toliko natečene da već tjedan dana mažem troksevazin ispod čarapa i stavljam noge na jastuk. Čini se da je oteklina gotovo u potpunosti popustila. Neću ići nigdje bez svog "Medija". Htio sam kupiti Sigvaris, ali oni se gotovo nikad nigdje ne prodaju. Jedina trgovina je službena u Moskvi. Šalje po cijeloj Rusiji, ali volio bih odabrati boju vlastitim očima, a ne na web stranici. Stoga ću opet kupiti Bakar.

Razočaran MEDI kompresijskim čarapama. Svi proizvodi su vrlo loše kvalitete. Vrlo visoka cijena ne odgovara odvratnoj kvaliteti. Slažem se sa svim negativnim kritikama za ovaj proizvod..

O čarapama:
1. kada ih je kupovao, savjetnik trgovine nije upozorio da je moguća alergija na silikon (tada bih pomislio trebam li takve čarape za takav novac.). Kao rezultat toga, pojavila se strašna alergija na mjestima ispod elastične trake (sve je nateklo, pocrvenilo i bilo je jakog svrbeža). Više ih nisam morao nositi. Štoviše, alergija je trajala jako dugo. S takvim sam se problemom suočio prvi put! Prije toga koristila je tvrtku Vennosan. Jako sam zadovoljan kvalitetom proizvoda ove tvrtke u svim pogledima, uključujući razdoblje nošenja (više od šest mjeseci.). Da nije flebologa koji je savjetovao MEDI, opet bih kupio njihove proizvode. Najvjerojatnije, liječnici dobivaju bonuse od prodajnih predstavnika tvrtke Medi - zato preporučuju svima.
2. Moja je mama također kupila Medi čarape (s remenom i otvorenim nožnim prstom) nakon operacije vene. Doslovno nakon 2 tjedna, na 2 čarape istodobno su se počeli pojavljivati ​​ogrebotine i mnoge strelice. Njega je bila korektna, kao u uputama. Uz to su kupljene posebne ponude. rukavice i čarapa za odijevanje (iako bi se za takav novac mogla priložiti besplatno). I, općenito, mislim da nema budala koje bi, plativši toliki novac, bile toliko neoprezne u brizi i nošenju takvih stvari neophodnih za zdravlje. Mi smo ga, naravno, dali na pregled. Ali odgovor je bio očekivan. Mehaničar šteta (i istovremeno na 2 čarape.).. Delirij. Od svih pokušaja stvaranja naivčina.. Nećemo se povući. Mora postojati izlaz za kažnjavanje ove tvrtke
3. O tajicama:
Izgubili su oblik (rastegnuti) i kompresiju za manje od mjesec dana.

Dakle, potencijalni kupci, donesite vlastite zaključke. Ne bih savjetovao nikome da kupuje MEDI proizvode. Šteta što recenzije nisam pročitao prije kupnje..

Cure, nemojte se svađati! Nisam kupio donje rublje sa kompresijom (sada mislim, hvala Bogu, da nisam kupio), već sam se problemom proširenih vena bavio uz pomoć običnih tajica, 40 ili bolje 70 den s masažnim učinkom. Potpuno je ista raspodjela na nozi - više na dnu, manje na vrhu.I senzacije su prekrasne. I čuva vene, i općenito, za 100-200 rubalja ovo je najbolja ponuda. Isprobajte, mislim da ćete biti ugodno iznenađeni! Zdravlje i sreća svima!.

Pročitao sam sve kritike. Moram kupiti ove čarape. Neću uzimati MEDI, definitivno, kako kaže Žirinovski. Kojeg proizvođača odabrati? Pročitao sam da poznata španjolska marka ORTO u Španjolskoj i ne znam. kako biti. Kome vjerovati. Tko će reći.

Dobar dan. Također se želim požaliti na kvalitetu proizvoda mediven plus. Klijentica sam ortopedskog salona Medi / Step u ulici Degtyarnaya 2/140 od ​​2006. godine. U početku, uz svakodnevno nošenje i odgovarajuću njegu, jedna je čarapa bila dovoljna gotovo godinu dana, dok su same čarape ostale netaknute, pete su protrljane. Posljednja kupnja čarapa bila je 18. svibnja 2014. Kao rezultat toga, za mjesec dana propali su. Cijena je porasla, ali je kvaliteta, naprotiv, postala puno gora.Na koljenima je sve već puklo, Gustoća je postala gora. Jamstveno razdoblje za očuvanje kompresije je 6 mjeseci, prošlo je manje od polovice, čarape su postale neupotrebljive.U salonu je direktor odmah naznačio da vrsta nedostatka proizvoda izaziva sumnju da je kupljen 18. svibnja ove godine. Ovim je optužio mene, redovitu mušteriju od 2006. godine, da lažem. Rekla je da se radi o mehaničkim oštećenjima. Zašto bih ih ja, osoba s invaliditetom koja je platila puno novca za 2 proizvoda, samovoljno razmazila? Istodobno smo računali prema knjizi redovitog kupca, već 8 godina kupujem 22 proizvoda u ovoj trgovini i samo u posljednja dva nedostatka proizvoda su očita i odmah su se počeli pokazivati ​​u čarapi. Direktor je rekao jer nema potvrde, a zatim šalje proizvod na pregled, dok knjiga kupca sa zapisom o kupnji od strane zaposlenika trgovine i pečatom, kao i unosom u osobni dnevnik trgovine o obavljenim kupnjama, nije dokaz? Također, plaćanje je izvršeno bankovnom karticom Sberbank, danas smo naručili izvadak i vrši se plaćanje proizvoda u trgovini STEP. Dokaza je više nego dovoljno. Povrh toga, pronašao sam puno negativnih kritika za COPPER čarape, koje se vrlo brzo pogoršavaju i gube svoja kompresijska svojstva tijekom jamstvenog razdoblja. Stručnost svima piše da su mehanička oštećenja?... Za to je moguće kriviti neiskusne potrošače, ali ako stručnost i moji proizvodi imaju sličan zaključak, osoba koja ima 8 godina iskustva kao potrošač, ili u tom razdoblju dobavljač isporučuje proizvode niske kvalitete ili trgovina prodaje krivotvorene proizvode. Druga čarapa, koja je također kupljena 18.05.2014., Također je počela pucati kompresijske niti nakon 2 dana nošenja i danas proizvod više ne ispunjava svojstva kompresije.Nakon svih papira za slanje proizvoda na pregled, direktor nam je savjetovao da promijenimo proizvođača. Znači li to da postoje negativne kritike i zahtjevi za proizvod? Ili nas jednostavno više ne želi gledati kao kupce njegove trgovine? 29. srpnja 2014. proveden je pregled i, kako se očekivalo, stručnjak tijekom vizualnog pregleda nije prepoznao nedostatak kao tvornički nedostatak. No, preporučio je položiti još jedan pregled, skuplji 5000-10000 tr. da identificiraju brak. Rekla je da stvari vidi izuzetno rijetko, da su moguća mehanička oštećenja s novom suknjom? Samo prije kupnje ove serije suknja je bila ista i ništa se slično nije dogodilo. Općenito, ispitivanje bilo čega, na temelju vizualnog pregleda, ne mogu se donijeti takvi zaključci. Trgovina odbija zamijeniti nekvalitetni proizvod, prisiljavajući me tako, osobu s invaliditetom i tako s oskudnom mirovinom, opet potrošiti veliku količinu na čarape.

Nakon sumnjive stručnosti pokušali su kontaktirati upravu nesavjesne tvrtke Medi. Neuspješno. Iz nekog se razloga njegovi (menadžerski) zaposlenici skrivaju. Jedan od njih je Stroykov E.A. - direktor jedinstvenog poduzeća. Lakše je kontaktirati V. V. Putina.... Ali, najvjerojatnije, krije se iza leđa svojih podređenih, poput posljednje kukavice, jer se srami gledati svoje kupce u oči zbog odvratne kvalitete svojih proizvoda, ako, naravno, ima savjest. Oni također nisu zadovoljni svojim odjelom za kvalitetu, a posebno zaposlenicima Ane Chuvasove (produžetak 273) i Tatjane. Učinite ono što nije potrebno. Rekli su da će nazvati ovaj problem, ali prošla su 3 tjedna - nije bilo poziva dok se nije nazvala. Ispostavilo se da nisu imali vremena. I oni imaju isti odgovor - neovisni ispit. Vjeruje se da će to teško netko učiniti. To je odnos prema stalnim i, kao rezultat toga, već bivšim kupcima. Općenito, ovo je prvi put da susrećem takvu odvratnu tvrtku. I tvrtka koja poštuje sebe nikada se neće tome prikloniti.
A oni koji pišu da su negativne kritike o proizvodima ove tvrtke crni PR konkurenata, odgovorit ću da samo rijetko klizi "pozitivno. Recenzije" sugeriraju suprotnu ideju da zaposlenici ove tvrtke pokušavaju nekako razrijediti sve negativne. Postoji ponuda svim nezadovoljnim kupcima - ujedinimo se u borbi za svoja prava!

U Mediju je radila od 2009. do 20014. godine. Koristio sam i nastavljam koristiti proizvode od bakra. Također mislim da je kvaliteta prije bila bolja, opisat ću prednosti i nedostatke.
Duomed sastav.
Plusevi: najtrajniji i najskuplji od svih linija modela.
Mane; kupcima, posebno starijim osobama, elastika ponekad sklizne. Počela sam klizati nakon 6 mjeseci, nisam je nosila svaki dan. Bolje uzeti hulahopke. Bež boja izgleda ružno na nogama, ali crna boja je vrlo svijetla. Nisu ugodne za noge (za moj ukus to se svidjelo mojoj prijateljici). Idealno za zimske šetnje po vrlo hladnom vremenu. Ljetno proljeće nije opcija.
Postava Plus. Prednosti i nedostaci su isti kao u Duomedu. Koristio sam samo tajice.
Postava Elegance
Dostojanstvo; Mekan i tanak. Nosite dugo.
Mane: Nisu tako tanki kao što proizvođač piše. Ljeti je u njima još uvijek vruće. Kada dodirnete oštre predmete (prstenje i patentne zatvarače), pukne se trenutno. Novi ravnali (3D pletenje) manje su otporni na habanje. Ostatak modela nije nosio.

Ako ću nastaviti koristiti comp. pletenina i dalje će biti Medi, možda će nekome trebati moj pregled.

Kompresijska pletenina - čarape, tajice

Kupila sam si i čarape i tajice, 1 klasu kompresije. ali postoji takav problem - tamo gdje završava elastika iz čarapa, tamo su vene tako svijetle, svijetle, iako to prije nisam primijetila (jedna se posebno izdaje). terapeut je rekao da nosim najlonke, ali to mislim i za sebe, ali princip najlonki je isti, ispada da se vene prenose odozdo, sva krv se diže prema gore i kao da negdje gore nema proširenih vena..

Otići ću kirurgu na stazu. tjedan, imam pitanje - je li netko naišao na ovo i što liječnici sugeriraju za sljedeće..

  • Način života - trudnoća
    • 3 Izgled i osobna njega
    • 6 Proizvodi za trudnice
  • * Pravila zajednice
  • Isključeno
  • Dokumenti, pogodnosti i isplate
  • 3 Pojam trudnoće
  • 4 Težina, debljanje
  • 5 Priprema za porod
  • 6. Oblik i veličina trbuha
  • 6. Informacije za trudnice
  • 6 Sniženo na bebu
  • Razno

Komentari korisnika

Imao sam isti problem s Elly dresom. Pitao sam flebologe, oni sliježu ramenima. Prebacio sam se na schibler, vidjet ću kako će to završiti

Ne znam, nosim kompresijske čarape, jer ne želim na operaciju. Noge mi nabreknu od dugog sjedenja u uredu, a žila me boli ispod koljena. Nakon poroda sve je eskaliralo. U privatnoj klinici, kirurg je rekao da sve indikacije za operaciju. Ali tada sam čuo mišljenje da ako izrežete venu, tada se opterećenje ostalih povećava, i tako začarani krug. Tako da pijem venotonike i nosim ubode od jeseni do proljeća. Pokušavam otići na bazen. Možda u kompleksu sve pomaže, za sada izdržavam. Kupila sam ga i prije, ali se marki već ne sjećam. Nedavno uzimam b.well rehabilitaciju. Ljekarna je savjetovala. Kvalitetna odijela, prozirna, možete ga nositi sa suknjom :) glavno je da vjerujem u ljekoviti učinak))

Što se tiče njemačke tvrtke Medi, mogu reći jedno, skoro sam bio u iskušenju da od svoje plaće kupim čarape za 4 tisuće. Imaju li tamo međunarodne certifikate ili ne, ali recenzije čitam na internetu u raznim izvorima, a uglavnom su to 80% negativne recenzije. I sve recenzije kao jedna kažu da je kvaliteta loša i proteže se nakon 2 tjedna nakon nošenja, a ne nakon pola godine, a slijedeći sve upute za rad i pereći ih šamponom, jako blijede, što također govori o lošoj kvaliteti pletenine... I SVE kupili ili naručili u posebnoj robnoj kući ove tvrtke, a ne od starice na tržištu, odnosno nisu stekli lažni.

Kad sam došao u trgovinu robnih marki ove tvrtke, odmah su položili 3 uzorka tkanina:
- za 2,5 tisuće rekli su da kvaliteta nije jako dobra, ne dišu, što je štetno i bolje je ne uzimati takve.
- za 3900 i oko 4500 rekli su da je razlika samo u gustoći, tako da je kvaliteta dobra za oboje.

Općenito želim reći da neću sada sigurno kupiti ovu tvrtku! Ne želim reći da je tvrtka loša, možda se u Rusiju ne izvozi najbolja kvaliteta. I kupite za 4 tisuće g... ali ne želite se osjećati naivcima.


Svekrva ima dobrog prijatelja koji pola života pati od teških bolesti vena, isprobao je različite tvrtke, skrasio se sa švicarskom tvrtkom Sigvaris, trenutno koristi samo nju, tvrtka je jedna od najskupljih.

Vjerujem da sam, ako su bilo koje kompresijske čarape prikladne kao preventivna mjera tijekom trudnoće, osobno kupila RelaXsan generičke čarape za 600 rubalja, dok sam zadovoljna. Odlučio sam kupiti jeftine kako bih razumio mogu li uopće nositi kompresijske čarape, ako im se nešto dogodi (rastezanje, pucanje itd.), Tada mi neće biti žao. I dalje ga nosim, ako je dobar, kupit ću skupe, najvjerojatnije od Sigvarisa (recenzije su također dobre).
Ali ako postoje bilo kakvi problemi s venama, onda je bolje konzultirati se s liječnikom i kupiti već dobre tvrtke.

Medi - Kompresijske čarape vrlo niske kvalitete

Negativne strane

NE PREPORUČUJEM JAKO, zaštitite se od razočaranja zbog visoke cijene / niske kvalitete i neugodne usluge U dvoje. tjedana čarape su se pocepale na šavu - elastika se skinula. Obukli su ih u rukavice i prema uputama, prali svaki dan, opet prema uputama - pažljivo rukama, uz kupljeni specijalizirani proizvod zajedno s čarapama. Dali smo ga na pregled, pregled je trajao dva i pol tjedna (a pacijenti moraju svakodnevno nositi kompresijsko donje rublje). Zamjena je odbijena, razlozi zamjene su neuvjerljivi, uz bezličnu standardnu ​​formulaciju "kvar je posljedica mehaničkih oštećenja koja su nastala tijekom rada". Prisutnost na pregledu bila je odbijena. Odbijen je zahtjev za razgovor s donositeljima odluka. Kažu - ideš. na neovisni ispit Zaključak - Medi proizvodi su proizvodi odvratne kvalitete, uz odgovarajuću podršku nisam očekivao takvu "kvalitetu" i uslugu njemačke tvrtke (kao što se medij pozicionira). Trošak također nije djetinjast - u vjetar je bačeno 4756 rubalja. Čarape smo kupili u poslovnoj trgovini na Leningradskom prospektu 62.

Pozitivne strane

Da biste dodali podatke, prijavite se.

Recenzije o tvrtki

Negativne strane:
Sibirski savezni okrug, NIKADA nemojte ići na posao kod Miller Tatyane Sergeevne

Pozitivne strane:
Iznenađen sam brojem negativnih kritika! Jednostavno niste bili u drugim tvrtkama, gdje vas niti ne formaliziraju i prisiljavaju da radite za "hvala". Zanimljivo je saznati od podnositelja zahtjeva, gdje su se smjestili puno bolje nego u Mediju?! A usporedba kvalitete salona Ortek i Medi vrhunac je neprofesionalnosti i neznanja. Od prednosti: predivan tim, prekrasan centar za treninge, bijela plaća (normalno po današnjim standardima), dizajn. Tamo sam radio mjesec dana. Otišla je sama od sebe. Jako mi je žao. O intervjuima ništa nije istina. Vrlo profesionalni menadžeri i direktor osoblja!

Negativne strane:
Dobar dan! Prihvaćam mišljenje o centru za trening na Smolenskoj. Zimi sam tamo radio mjesec dana: isprva su bili prisiljeni polagati testove bez ikakvog plana indukcije: riječima je rečeno da je materijal vrlo kompliciran, da je nemoguće savladati sve odjednom i da je potrebno svladati informacije ciglu po ciglu i na moj vlastiti prijedlog o tome što je potrebno kako bi se pripremili za obrazovnu prezentaciju - rekli su da ni u kojem slučaju nije potrebno, da je prerano, uzimajući cijelo vrijeme bilo polaganjem testova ili zadacima koji nisu povezani sa certificiranjem za probno razdoblje. Uzeli smo što više vremena da demonstriramo trening, video snimanje s analizom. Na kraju, tjedan dana prije certifikacije, dan je zadatak - savladati cijeli dan treninga i pripremiti ga za demonstraciju. Naravno, u tako kratkom vremenu to je jednostavno nemoguće učiniti s obzirom na specifična znanja koja su potrebna u flebologiji itd. Ipak, na prezentaciji sam demonstrirao znanje i.


Negativne strane:
Dobar dan! moj je pregled upozorenje ljudima koji će dobiti posao u centru za obuku medija, na čelu s Galkinom Lyudom i Feklistovom Julijom. Cilj im je zaštititi se od ljudi s ulice i formirati tim samo od bliskih djevojaka kako bi mogli prati ruke i ruke, naime: ne dolaze na posao (djevojke-šestorice će uključiti računala, ostati 2 sata u salonu, a zatim raditi kod kuće), napišite dva pametna slova u sat vremena, s kopijom upravi i krenite u šetnju Arbatom - kupujete stvari i puno drugog "metodičkog posla" :-))). Budalo Gen. redatelj mora imati hrabrosti i Feklistova Y. je u tome majstor, a zatim i rđa s omiljenom riječju "lošarija". Rusko predstavništvo Medija sastoji se od društva za upravljanje metroom Kaluzhskaya i dva centra za obuku: centra za obuku na Pushkinskoj.

01.08.2014. Je u tvrtki "medi" postavljen nalog, sastavljen ugovor i robu sam platio. Naručena roba nije dostavljena u rokovima navedenim u ugovoru (u roku od 1 tjedna). Robu ste primili 30.08.2014. Za kašnjenje robe u iznosu od 0,3% za svaki dan kašnjenja, kako je navedeno u ugovoru, naknada nije isplaćena riječima "već imate popust za svoju narudžbu. Više >>

Razočaran MEDI kompresijskim čarapama. Svi proizvodi su vrlo loše kvalitete. Vrlo visoka cijena ne odgovara odvratnoj kvaliteti. Slažem se sa svim negativnim kritikama o ovom proizvodu.. O čarapama: 1. prilikom kupnje konzultant trgovine nije upozorio da je moguća alergija na silikon (tada bih pomislila da mi za takve novce trebaju takve čarape.). Kao rezultat toga, pojavila se strašna alergija na mjestima ispod elastične trake Više >>

Krajem svibnja 2013. kupila sam kompresijske čarape mediven elegance zbog otežanih proširenih vena. Peti dan nošenja pojavile su se rupe na obje čarape u području prstiju. Njihova cijena je prilično velika 4600 rubalja. Pokušao sam ih vratiti u salon (na Sivtsev Vrazhka), ali rekli su da sam ih nekako pogrešno nosio. NE SAVJETUJEM NIKOGA DA KUPUJE PROIZVODE OVE TVRTKE Više >>

O nama

RETWORK - brzo pretraživanje recenzija o tvrtki, trgovini, zaposleniku, poslodavcu na Internetu. Web mjesto nije odgovorno za informacije primljene iz izvora treće strane.

Nisu pronađene dodatne recenzije o tvrtki. Možete koristiti našu naprednu pretragu.

Odabir najboljih kompresijskih čarapa: TOP 7 ocjena, indikacije za upotrebu, recenzije, cijena

Prevencija i liječenje proširenih vena temelji se na uporabi kompresijskih odjevnih predmeta. Liječnici ga također preporučuju nositi trudnicama i osobama koje su operirale nogu. Čak i prije pojave ovih čarapa, stručnjaci su savjetovali upotrebu elastičnih zavoja, ali nakon puštanja, liječnici su potpuno prešli na njihovu stranu. Ne klize, brzo se oblače, stvaraju potrebnu razinu stezanja i pomažu u izlječenju određene bolesti.

U posljednje vrijeme stručnjaci stvaraju ogroman broj takvih proizvoda, ali gotovo mnogi ljudi znaju koji je najučinkovitiji. Danas u našem članku biramo najbolje kompresijske čarape: TOP 7 ocjena, indikacije za upotrebu, recenzije, cijena, kao i opis cjelokupnog predstavljenog asortimana.

Sadržaj:

  1. Omjer kompresije
  2. Indikacije i kontraindikacije
  3. Princip rada
  4. Ocjena TOP 7 najboljih kompresijskih čarapa
    1. Medi bayreuth
    2. Sigvaris
    3. Bauerfeind
    4. Ofa Bamberg
    5. Intex
    6. Ergoforma 221
    7. MEDI THROMBEXIN 18
  5. Usporedna tablica predstavljenih modela
  6. Kako se pravilno nositi
  7. Pravila njege čarapa
  8. Na što paziti pri odabiru

Omjer kompresije

Kada kupujete ovaj proizvod, morate uzeti u obzir stadij proširenih vena. Razmotrimo detaljnije stupanj kompresije.

  • Klasa 1. Pogodno tijekom trudnoće, s oticanjem nogu i kao prevencija proširenih vena.
  • Klasa 2. Eliminira stvaranje čvorova u posudama, preporučeno za tromboflebitis.
  • Ocjene 3 i 4. Izvodi se s ciljem zaustavljanja progresivne bolesti, koristi se isključivo po preporuci liječnika.

Indikacije i kontraindikacije

Prirodno, kompresijski proizvodi, kao i bilo koji drugi sličan proizvod, imaju svoje kontraindikacije i indikacije. Razmotrimo detaljnije tko ih može koristiti, a koga je bolje posjetiti liječnika.

Indikacije uključuju sljedeće bolesti:

  • Kronična limfna i venska insuficijencija.
  • Oticanje, bol i umor u nogama.
  • Grčevi u potkoljeničnim mišićima.
  • Znakovi proširenih vena različitog stupnja manifestacije (paukove vene, istegnuta područja).
  • Tromboza.
  • Pretežak.
  • Uganuća mišića i zglobova, ozljede i operacije.
  • Genetska predispozicija venskim poremećajima.
  • Povećano zgrušavanje krvi.
  • Pletene tkanine često uzrokuju alergijske reakcije.
  • Kronični poremećaji arterija nogu.
  • Ateroskleroza.
  • Obliterans tromboangiitisa.
  • Nekroza tkiva.
  • Upala vena.
  • Kongestivni dermatitis.
  • Akutni tromboflebitis.
  • Otvorene površine rane.
  • Infektivne i upalne patologije.
  • Preosjetljivost kože.
  • Septički procesi u području nogu.
  • Dijabetes melitus s vaskularnim komplikacijama na donjim ekstremitetima.
  • Kardiopulmonalno zatajenje u mirovanju.

Princip rada

U osnovi je princip rada kompresijskog donjeg rublja izrada od inovativnih materijala koji stvaraju određeni pritisak na kožu nogu..

Pritisak koji proizvode ti proizvodi značajno varira u različitim dijelovima donjih ekstremiteta. Najviša je na listovima, prosječna na koljenima, a minimalna na bedrima. Ovaj faktor leži u protoku krvi koji ide od vrha do dna, stoga podizanje krvi do srca zahtijeva visok porast tlaka upravo u području tele i koljena. Zahvaljujući ovom kontrastu, opterećenje malih žila i vena naglo se smanjuje, poboljšava se funkcioniranje cirkulacije krvi, a zidovi žila ne postaju tanji..

Stvoreni pritisak pomaže smanjiti promjer vena, a krv se počinje aktivno kretati od vrha do dna, izravno u srce. Vrijedno je odati priznanje proizvođačima, jer kompresijski proizvodi u potpunosti odgovaraju anatomiji ženskog tijela. Ogroman broj profesionalaca dugo je i mukotrpno radio na njihovom stvaranju..

Ocjena TOP 7 najboljih kompresijskih čarapa

Naša ocjena sadrži najbolje proizvode iz cijelog ponuđenog asortimana. Oslanili smo se na korisničke recenzije, karakteristike značajki svakog od uređaja. Ovaj popis uključuje;

  • Medi Bayreuth;
  • Sigvaris;
  • Bauerfeind;
  • Ofa Bamberg;
  • Intex;
  • Ergoforma 221;
  • MEDI THROMBEXIN 18.

Pogledajmo bliže predstavljeni asortiman.

Medi bayreuth

Njemačka marka razlikuje se kvalitetom od ostalih, zbog čega je na vrhu naše liste ocjena. Oznaka kvalitete RAL prisutna je na apsolutno svim anti-varikoznim lanenim proizvodima. Svi su modeli izrađeni bez šavova pomoću posebne tehnologije i provjeravaju se ručno.

Druga je značajka da su modeli 1, 2 i 3 klase bezuvjetno prikladni za sve kupce. Izbor je predstavljen između 7 veličina, s izborom čarapa: otvorene ili zatvorene.

Zemlja podrijetlaNjemačka
Razred1, 2, 3
Hipoalergena tkaninaDa

Cjenik: od 4000 do 6000 rubalja.

profesionalci

  • izvrsna opcija za trudnoću, proširene vene i nakon operacije;
  • nema iritacije na tkanini;
  • postoje muški i ženski modeli.

Minuse

Dobra opcija, puno mi je pomoglo tijekom trudnoće. Noge su počele užasno oticati i boljeti, a ovaj kompresijski proizvod ispravio je situaciju i normalizirao oblik donjih udova. U samo par dana riješila sam se bolova i oteklina. Hvala!

Sigvaris

Kvaliteta nije jedina jaka strana ovog proizvođača. Zanimljiv i neobičan dizajn nadopunjuje glavne prednosti predstavljenih kompresijskih čarapa. Svi proizvodi imaju GOST certifikat. Asortiman uključuje modele s kopčom za pojas u struku. Preporučljivo je nositi model s gumenim rukavicama kako ne bi prekinuli nit. Pogodno tijekom trudnoće, kod razvoja proširenih vena i nakon operacija na donjim ekstremitetima. U prodaji su i muška i ženska verzija.

HipoalergenaNe
Zemlja podrijetlaŠvicarska
Razred1, 2, 3

Kategorija cijena: od 3890 do 5500 rubalja.

profesionalci

  • izrađena u muškoj i ženskoj verziji;
  • prikladno tijekom trudnoće, u bilo kojoj fazi varikoznih vena i nakon operacije;
  • neobičan dizajn s kopčom remena u struku.

Minuse

Izvrstan proizvod s karakteristikama kvalitete. Nakon operacije bilo je teško ustati na noge zbog edema. Počeo sam oblačiti kompresijske čarape, isprva nisam imao baš ugodne senzacije, ali onda sam se navikao. Nakon par dana oteklina je nestala poput ruke, zahvaljujući proizvođaču, kvaliteta je super!

Bauerfeind

Ova tvrtka koja prodaje kompresijske modele jedna je od najboljih u proizvodnji zdravstvenih proizvoda. Iskustvo i posebne tehnologije omogućuju stručnjacima stvaranje anti-varikoznog donjeg rublja bez nanošenja štete koži. Izvrsni ljekoviti učinak stvoren je zahvaljujući dostupnoj različitoj klasi kompresijskih modela. U prodaji su muške i ženske kolekcije, modeli s kopčama u struku i donje rublje s vitaminom E protiv suhe kože.

ProizvođačNjemačka
Razred1, 2, 3
HipoalergenaNe

Cijena: od 6925 do 8000 r.

profesionalci

  • muške i ženske kolekcije;
  • pomaže u svim fazama proširenih vena;
  • vraća se u život nakon operacije donjih udova.

Minuse

Nisam očekivao takav učinak, čini se, od običnih čarapa. Za nekoliko dana pomaže ponovno stati na noge, ublažiti otekline i bol. Izvana se ne razlikuje od uobičajenog, ali ljekovita svojstva su najbolja. Savjetovati.

Ofa Bamberg

Ovaj proizvođač jamči očuvanje kompresije od šest mjeseci do godine dana. Proizvodi predstavljene proizvodnje stavljaju se vrlo jednostavno, bez ikakve pomoći. Odabir čarapa nije težak, jer je svaki model obdaren funkcijom prikladnom za određenu tjelesnu strukturu korisnika. Temperatura i vlaga ispod pletiva su optimalne, pa je ugodno za osobu koja je u ovom proizvodu.

Razred12
HipoalergenaNe
ProizvodnjaNjemačka

Cjenik: od 5000 do 7000 rubalja.

profesionalci

  • dobro se držite na nogama;
  • izgled se ne razlikuje od konvencionalnih ukrasnih modela;
  • ugodna temperatura unutar tkanine.

Minuse

  • nema 3. razreda.

Kvalitetan proizvod. Nema problema s raspodjelom tlaka, ovo je najvažnije. Čvrsto se prianjaju uz nogu, ali ne uzrokuju nelagodu. Puno su pomogli tijekom trudnoće, sada savjetujem sve svoje prijateljice. Hvala.

Intex

Ruski proizvođač kompresijskog donjeg rublja razlikuje se od ostatka nižom cijenom. Međutim, u pogledu kvalitete i dostupnosti, ni na koji način nije inferiorna od stranih tvrtki. Intex proizvodi izrađeni su od visokokvalitetnog elastana. Prosječno razdoblje korištenja je 6 mjeseci. Anti-varikozni proizvod ruskog proizvođača usklađen je s međunarodnim standardom RAL-GZ 387. Postoje opcije za prodaju u bijeloj, tjelesnoj, crnoj i smeđoj boji. Izvana se ne razlikuje od običnih modela.

Razred1, 2, 3
ProizvodnjaRusija
HipoalergenaNe

Kategorija cijena: od 1500 do 6000 rubalja.

profesionalci

  • visokokvalitetni elastan;
  • muški i ženski modeli;
  • idealno za bilo koji problem donjih udova.

Minuse

  • nije pronađeno.

Opcija se isplati. Za potpuno pristupačne troškove, model samo čini čuda! 6 mjeseci akcije je dobar rezultat, moji su prijatelji koristili druge skupe tvrtke, ali učinak je bio slab, 3-4 mjeseca. Savjetujem, proizvod je prelijep.

Ergoforma 221

Kompresijska pletenina 2. klase kompresije propisana je za proširene vene donjih ekstremiteta, dilatacije malih žila, kako bi se spriječila flebotromboza dubokih vena, akutni tromboflebitis. Također, pletivo ove klase koristi se tijekom trudnoće s konstantnim edemima, nakon kirurškog i flebo-skleroziranog liječenja vena na nogama, kod kronične venske insuficijencije. Postoje u isključivo ženskim varijacijama.

Razred2
ProizvodnjaRusija
HipoalergenaNe

Trošak: od 1600 do 4500 r.

profesionalci

  • zatvoreni nožni prst;
  • izrađena od visokokvalitetnog elastana;
  • model je opremljen potpornom elastičnom trakom na vrhu čarape.

Minuse

Uglavnom radim na nogama, pa se s vremenom, naravno, njihovo zdravlje osjeti. Kupio sam ovaj kompresijski proizvod za 1500 i prilično sam zadovoljan rezultatom. Prvo sam pročitao kritike, bilo je i pozitivnih i negativnih. Ali iz vlastitog iskustva reći ću da su proizvodi jednostavno nevjerojatne kvalitete i učinkovitosti. Hvala!

MEDI THROMBEXIN 18

Ovaj model moderan je i učinkovit alat za prevenciju venske tromboze i tromboembolije arterijskih žila i žila unutarnjih organa. Savršeno za upotrebu prije i nakon operacije, kao i prije i nakon porođaja. U dio čarapa na prstima, niti s antimikrobnim svojstvima utkane su u strukturu tkanine kako bi se osigurao bakteriostatski i hidrostatski učinak. Ovaj se učinak zadržava nakon brojnih pranja, jer se osigurava uključivanjem soli srebra u niti..

ProizvodnjaNjemačka
HipoalergenaDa
Razred1

Kategorija cijena: od 1600 do 3000 r.

profesionalci

  • su prevencija manjih problema donjih ekstremiteta;
  • liječiti venske trombe;
  • pogodno za trudnice i dojilje;
  • antimikrobne niti unutar proizvoda.

Minuse

  • nijedna muška kolekcija.

Učinak kompresije traje oko 5 mjeseci i ovaj rezultat mi sasvim odgovara. Koristila sam čarape u posljednjem tromjesečju trudnoće i koristim ih do danas, korisna će biti prevencija proširenih vena. Preporučujem za upotrebu, hvala!

Usporedna tablica predstavljenih modela

Kako bismo usporedili predstavljene proizvode, predlažemo da pogledate tablicu s njihovim karakteristikama.

Model

Zemlja proizvođačaNastavaHipoalergena

Cijena, rub)

Medi bayreuthNjemačka1, 2, 3Daod 4000 do 6000SigvarisŠvicarska1, 2, 3Neod 3890 do 5500BauerfeindNjemačka1, 2, 3Neod 6925 do 8000Ofa BambergNjemačka12Neod 5000 do 7000IntexRusija1, 2, 3Neod 1500 do 6000Ergoforma 221Rusija2Neod 1600 do 4500MEDI THROMBEXIN 18Njemačka1Daod 1600 do 3000

Kako se pravilno nositi

Učinak kompresijskih modela također ovisi o pravilnom nošenju. Pogledajmo ispravne načine zajedničkog rada s tim proizvodima..

  • Prije upotrebe obavezno pratite stanje noktiju (trebaju biti kratko podšišani i podloženi).
  • Ako nemate prethodnog iskustva u korištenju kompresijskih proizvoda, preporučujemo da prilikom navlačenja nosite rukavice kako biste spriječili pucanje proizvoda ili manju štetu..
  • Uklonite nakit s prstiju, jer će inače oštetiti dres.
  • Preporučuje se izravnavanje prisutnosti žuljeva na nogama, inače postoji velika opasnost od oštećenja čarapa.
  • Koža donjih udova i ruku mora biti suha kada se oblači dres.
  • Prije nošenja, noge bi trebale neko vrijeme biti u povišenom položaju.

Pravila njege čarapa

Da biste produžili vijek trajanja kompresijskog donjeg rublja, morate znati kako i kako pravilno prati osjetljivu odjeću, sušiti je i čuvati, kao i slijediti opće preporuke za njegu.

  • Potrebno je prati odjeću najviše 2 puta tjedno. Prikladni proizvodi uključuju: tekući sapun, šampon, dječji gel ili puder, obični prah bez klora.
  • Ručno pranje podrazumijeva pranje kompresijskih modela na temperaturi od 30-40 stupnjeva.
  • U perilici rublja preporučuje se pranje odjeće na temperaturi od 40 stupnjeva, isključivanje centrifuge. Čak i mala brzina doprinosi gubitku terapijskih svojstava.
  • Dresove se preporuča sušiti u vodoravnom položaju. Stavite ga na ručnik i ostavite da se potpuno osuši.

Na što paziti pri odabiru

Pri odabiru pletenine važno je obratiti pažnju na sljedeće čimbenike:

  • Individualna preferencija. Budući da se ti proizvodi kombiniraju s običnom odjećom, oni moraju biti odabrani prema vašem stilu i ukusu..
  • Materijal. Kupite hipoalergenski proizvod koji udovoljava sigurnosnim standardima.
  • Gustoća tkanine. Sve kvalitetne čarape moraju imati navedenu klasu. Ako, osim o gustoći, nema podataka - proizvod je lažan.
  • Mjesto nabavke. Kompresijske čarape preporučuje se kupiti isključivo u specijaliziranim trgovinama..

Pročitajte Više O Duboke Venske Tromboze

Gel Actovegin

Komplikacije Actovegin je lijek koji ubrzava metaboličke procese i procese oporavka i poboljšava unutarstaničnu prehranu. Dolazi u različitim oblicima - ampule, staklene bočice koje sadrže otopinu za infuziju, tablete.

Proširene vene nugat najbolje

Komplikacije Liječenje proširenih vena netradicionalnim metodama: Ayurveda, Qigong, Nuga Best, joga, blato, homeopatija Dugo godina pokušavam izliječiti proširene vene? Voditelj Instituta: „Zapanjit ćete se kako je lako izliječiti proširene vene uzimajući lijek od 147 rubalja svaki dan..

Zašto su vene postale vidljive u cijelom tijelu?

Komplikacije Ljudi s takvim problemom sve se više obraćaju medicinskim ustanovama i kozmetološkim centrima - vene po cijelom tijelu postale su vidljive. U polovici slučajeva ovo je anatomska značajka tijela koja se očituje s godinama.